KESKI-UUDENMAAN NUORKAUPPAKAMARIN TIMANTTIJAHTI 2020

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK järjestää Timanttijahti 2020 -nimisen urbaanin kaupunkijahtikilpailun. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa Nurmijärven kunta sekä huikea määrä paikallisia yrityksiä!

 

Tapahtuma jalkautuu 3. - 4.9.20 Nurmijärven eri taajamiin ja kyseessä on geokätköilytyyppinen kilpailu. Tässä kilpailussa kunnan alueille on kätketty useita Timanttijahti 2020 -yhteistyöyritysten lahjoittamia palkintolahjakortteja, joita osallistujat jahtaavat itselleen.

Kunkin lahjakortin löytäjän tulee käydä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin tapahtumapisteellä kyseisenä kilpailupäivänä aktivoimassa löytämänsä lahjakortti. Tämän jälkeen voittaja saa lunastaa voittamansa tuotepalkinnon kyseisestä yrityksestä tai varata ajan voittamaansa palveluun sovitusti.Palkinnon lunastajan tulee olla täysi-ikäinen. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ilmoittautumista ennakkoon. 

Kilpailun tarkoitus

Tapahtuman perimmäinen tarkoitus Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKKun taholta on puhdas halu kehittää yhteistyötä Keski-Uudenmaan kuntien ja kaupunkien sekä paikallisten yritysten välillä. Haluamme ennen kaikkea aktivoida kuntalaisia tutustumaan oman- ja naapurikunnan alueen yrityksiin ja palveluihin, sekä lisätä paikallisten yritysten asiakaskuntaa, myyntiä, tunnettuutta ja kiinnostavuutta.

Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan riittää, että sinulla on halua lähteä seikkailemaan ja tulla paikan päälle joko yksin tai yhdessä ystävän tai perheen kanssa. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta ja osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Kilpailu kiteytetysti

Timanttijahti 2020 järjestetään Nurmijärvellä kolmessa taajamassa; Klaukkalassa, Rajamäellä ja kirkonkylällä. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK jalkautuu ständeineen tapahtumapäivänä kunkin taajaman keskeiselle paikalle toimimaan jahdin isäntinä ja emäntinä.

 

Meiltä voi ja saa tulla kysymään apuja, neuvoja tai muuten vaan tutustumaan toimintaan ja juttelemaan!

Yritys, kun haluat mukaan Timanttijahtiin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen, info@kunkk.fi !

OTA YHTEYTTÄ

info@kunkk.fi

p.041 505 5011

Y-tunnus: 1517893-6

Toiminta alue Keski-Uusimaa: 

Nurmijärvi, Tuusula, Kerava.

© 2018 Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle