top of page

 TIMANTTIJAHTI

Kiitos kaikille osallistuneille yrittäjille mahtavasta heittäytymisestä ja upeaa, miten paljon saimme kuntalaisia osallistumaan tapahtumiin, nyt jo neljättä vuotta peräkkäin! Timanttijahti sai paljon kiitosta asukkailta ja erityisesti mahdollisuudesta osallistua koko perheen voimin timanttien etsintään.

Tunnelmakuvia voittajista ja Timanttijahti 2021 tapahtumista on nähtävillä Timanttijahti Facebook sivustolla.


 

SUD logo.jpg

Vuoden 2021 Timanttijahti toteutettiin myös tänä vuonna 2021 yhdessä Nurmijärven kunnan kanssa.

Nurmijärven kunta järjesti jo toista vuotta peräkkäin Shop Up Days -nimisen tapahtuman, jonka yhteydessää järjestettävä Timanttijahti oli loistava ja koko perhettä ilostuttava tapahtuma.

KESKI-UUDENMAAN NUORKAUPPAKAMARIN TIMANTTIJAHTI

Timanttijahti on Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin kehittämä projekti, jossa yhdessä kuntien ja paikallisten yrittäjien kanssa nostetaan esiin alueen yrityksiä, luodaan elinvoimaa ja järjestetään alueen asukkaille todellisia hyvän mielen tapahtumia.

 

Timanttijahti-tapahtumien tarkoituksena on vuosittain ollut aktivoida asukkaita tutustumaan

alueen yrityksiin ja niiden palveluihin.

Vuonna 2018 ensimmäisen kerran järjestetty Timanttijahti järjestettiin Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Pornaisissa ja Nurmijärvellä. Seuraavana vuonna 2019 mukana oli Kerava, Tuusua, Järvenpää ja Nurmijärvi.

Vuosien 2020 ja 2021 Timanttijahti -tapahtumat puolestaan järjestettiin yksinoikeudella Nurmijärven kunnan ja sen yrittäjäjärjestöjen kanssa. Timanttijahdin idea on säilynyt vuodesta toiseen samana vaikka alueet ja kunnat/kaupungit on vaihdelleet. Kaikkien 18 vuotta täyttäneiden on ollut mahdollista osallistua tähän ilmaistapahtumaan ja etsiä ympäristöstä palkintolahjakortteihin oikeuttavia timantteja geokätköilyperiaatteella. Lahjakortit kilpailuun lahjoittaa vuosittain sen alueen yrittäjät, missä tapahtuma järjestetään. 

 

 

Kilpailuun osallistuminen

Timanttijahti -tapahtumat ovat osallistujille maksuttomia. Timanttijahtiin ovat olleet kaikki tervetulleita ja tapahtuma sopiikin erinomaisesti koko perheelle.

Haluamme kuitenkin muistuttaa, että ikäraja palkintojen lunastukseen on 18 vuotta. Jokaisessa tapahtumassa on mahdollisuus yhteen löydettyyn palkintoon / täysi-ikäinen osallistuja.

Osallistujat voivat osallistua kaikkiin Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin järjestämiin Timanttijahti tapahtumiin. Jokaisessa tapahtumassa on ollut mahdollisuus löytää yksi vähintään 30 € arvoinen palkinto. Timanttijahdin palkinnot ovat aina poikkeuksetta paikallisten yritysten tuotteita, palveluita ja lahjakortteja.

Tarkka geokätköilyalueen sijainti pidetään tarkoitusella salaisuutena aina tapahtumapäivään saakka.

Paljastamme tarkan sijainnin kunkk.fi -nettisivuilla sekä Timanttijahti Facebook -sivuilla noin 15 minuuttia ennen kunkin erikseen määritellyn alueen kilpailun alkua.

Löydettyäsi geokätköilyalueelta lahjakorttiin oikeuttavan timantin, sinun tulee vielä käydä

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin tapahtumapisteellä noutamassa voittamasi lahjakortti. Lahjakortin on voinut lunastaa vain sen taajaman tapahtumapisteeltä,

josta lahjakorttiin oikeuttava timantti on löydetty.

 

Helppoa ja mukavaa!

Positiivinen yllätys on myöskin vuosittain se, miten kaikilla osallistujilla on mahdollisuus tapahtuman avulla löytää uusia toimijoita ja palveluita omasta kotikunnasta / kaupungista.

Lisätietoa asiasta saat lähettämällä viestiä osoitteeseen info@kunkk.fi 

bottom of page