TIMANTTIJAHTI

Kiitos kaikille vuoden 2020 Timanttijahtiin osallistuneille kuntalaisille ja lahjakortit lahjoittaneille yrityksille. Tapahtumaan osallistui satoja iloisia etsijöitä ja lähes kaikki reilu 200 lahjakorttia pääsivät uusiin koteihin.

Vuoden 2020 Timanttijahti oli aivan omanlaisensa ja vailla vertaa, sillä se järjestettiin yksinoikeudella vain yhdessä kunnassa.

Nurmijärven kunta järjesti syyskuussa 2020 Shop Up Days -nimisen

tapahtuman ja tämän vuoden Timanttijahti pääsi osaksi tätä

ensi kertaa järjestettävää tapahtumaa.

KESKI-UUDENMAAN NUORKAUPPAKAMARIN TIMANTTIJAHTI 2020

Timanttijahti on Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin kehittämä projekti, jossa yhdessä kuntien ja paikallisten yrittäjien kanssa nostetaan esiin alueen yrityksiä, luodaan elinvoimaa ja järjestetään alueen asukkaille todellisia hyvän mielen tapahtumia.

 

Timanttijahti-tapahtumien tarkoituksena on aktivoida asukkaita tutustumaan alueen yrityksiin ja niiden palveluihin.

Vuoden 2020 Timanttijahti -tapahtuma järjestettiin yksinoikeudella Nurmijärven kunnan ja sen yrittäjäjärjestöjen kanssa. Timanttijahdin idea on edelleen sama, joten tänäkin vuonna kaikkien 18 vuotta täyttäneiden oli mahdollisuus osallistua tähän ilmaistapahtumaan ja etsiä ympäristöstä palkintolahjakortteihin oikeuttavia timantteja geokätköilyperiaatteella. Lahjakortit kilpailuun lahjoitti Nurmijärven alueen upeat yrittäjät. 

 

Hyvänmielen Timanttijahti jalkautui Nurmijärven kolmeen taajamaan 

3. - 4.9.2020 yhdessä Shop Up Days -tapahtuman kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailuun osallistuminen

Timanttijahti -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2018 ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Timanttijahtiin ovat kaikki tervetulleet ja tapahtuma sopiikin erinomaisesti koko perheelle. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että ikäraja palkintojen lunastukseen on 18 vuotta. Jokaisessa tapahtumassa 1 voitto / täysi-ikäinen osallistuja.

Alueen asukkaat voivat osallistua kaikkiin kolmeen tapahtumaan. Jokaisessa kahden tunnin tapahtumassa on mahdollisuus löytää yksi vähintään 30 € arvoinen palkinto. Timanttijahdin palkinnot ovat paikallisten yritysten tuotteita, palveluita ja lahjakortteja.

Pidämme tarkan geokätköilyalueen vielä salaisuutena tapahtumapäivään saakka. Paljastamme tarkan sijainnin kunkk.fi -nettisivuilla sekä Timanttijahti Facebook -sivuilla 15 minuuttia ennen kilpailun alkua. Kerrottakoon, että löydät meidät taajaman keskeisiltä ja näkyviltä paikoilta..

Löydettyäsi geokätköilyalueelta lahjakorttiin oikeuttavan timantin, sinun tulee vielä käydä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin tapahtumapisteellä noutamassa voittamasi lahjakortti. Huomioithan, että lahjakortin voi lunastaa vain sen taajaman tapahtumapisteeltä josta lahjakorttiin oikeuttava timantti on löydetty.

Voittojen lunastamisaika alkaa Timanttijahdin ja Shop Up Days -tapahtuman päätyttyä.

 

Tapahtuma-alueilla osallistujilla on mahdollisuus liikkua väljästi. Muistathan noudattaa hyvää käsi- ja suuhygieniaa sekä turvavälejä. Sairastuneena jääthän kotiin lepäämään!

 

Helppoa ja mukavaa! Yllätys on myöskin, miten osallistujalla on mahdollisuus tätä kautta löytää uusia toimijoita ja palveluita omasta kotikunnasta.

Lisätietoa asiasta saat lähettämällä viestiä osoitteeseen info@kunkk.fi 

TJ.jpg