youtravel.png

TIMANTTIJAHTI ’19 PÄÄVOITTO NURMIJÄRVEN KLAUKKALAAN

Upeaa, miten monia kymmeniä yrittäjiä lähti tänäkin vuonna mukaan Timanttijahti tapahtumaamme. Kiitos teille, kuin myös Tuusulan kunnalle sekä Keravan ja Järvenpään kaupungille, että mahdollistitte tämän tapahtuman ennakkoluulottomuudellanne!


Osallistujien osalta koimme saavuttaneemme sen kaikkein tärkeimmän, eli tuttuja kasvoja oli liikkeellä molempina tapahtumaviikonloppuina, yli kuntarajojen. Oli vanhoja konkareita jo viime vuodelta ja uusia mahtavia kuntalaisia kävi tutustumassa tapahtumaan ja yrityksiin tänä vuonna. Erityisen iloisia monet olivat siitä, että myös aikuisille järjestetään tällaisia hauskoja tempauksia ja tapahtumia.

 

Päävoitto, kahden hengen talvimatka meni Nurmijärven Klaukkalaan Jesse Gröndahille. Voittaja valitsi neljästä matkavaihtoehdosta kohteekseen Sestriere, Italia. Onnea Jesselle!

 

Erityiskiitos pääyhteistyökumppanillemme - Matkatoimisto YouTravel!
Mikko Suomi ja Nina Åkerman heittäytyivät rohkeasti mukaan Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin Timanttijahtiin 2019. Oli ilo tehdä kanssanne yhteistyötä.

Ensi vuoteen hyvät Keski-Uudenmaan asukkaat.

 

Timanttijahti -projektitiimi

KESKI-UUDENMAAN NUORKAUPPAKAMARIN TIMANTTIJAHTI 2019

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK järjestää Timanttijahti 2019 -nimisen urbaanin kaupunkijahtikilpailun, jonka raameihin on sisällytetty kaksi eri kilpailua. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa on kolme kuntaa ja kaupunkia; Kerava, Järvenpää ja Tuusula, sekä huikea määrä paikallisia yrityksiä!

 

Tapahtuma jalkautuu kahtena viikonloppuna neljään kuntaan ja yhtenä osana Timanttijahtia on geokätköilytyyppinen kilpailu. Tässä kilpailussa kaupunkiympäristöön on kätketty useita Timanttijahti 2019 -yhteistyöyritysten lahjoittamia palkintolahjakortteja, joita osallistujat jahtaavat itselleen.

Kunkin lahjakortin löytäjän tulee käydä Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin tapahtumapisteellä kyseisenä kilpailupäivänä aktivoimassa löytämänsä lahjakortti. Tämän jälkeen voittaja saa lunastaa voittamansa tuotepalkinnon kyseisestä yrityksestä tai varata ajan voittamaansa palveluun sovitusti, mutta kuitenkin viimeistään 30.7.2019. Palkinnon lunastajan tulee olla täysi-ikäinen. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ilmoittautumista ennakkoon. 

Tutustu mukana oleviin yrityksiin!

Mutta ei unohdeta kilpailun toista osaa - osallistumista pääpalkinnon arvontaan!

TIMANTTIJAHTI 2019 -kilpailun

pääpalkintona arvotaan Matkalahjakortti kahdelle!

Timanttijahti 2019 pääpalkinnon yhteistyökumppanina toimii YouTravel.

Matkatoimisto You Travel Oy on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva matkanjärjestäjä, joka on perustettu vuonna 1998.  You Travel on erikoistunut harraste- ja aktiivilomiin, jotka suuntautuvat pääasiassa eri vuoristoihin, etenkin Alppien alueelle. Järjestämme matkoja ympäri vuoden valikoituihin matkakohteisiin. Niiden joukossa on sekä klassikoita että vähemmän tunnettuja helmiä Alpeilla, Pyreneitten vuoristossa ja USA:n ja Kanadan Kalliovuorilla. 

Kilpailun toinen osa sisältää sen arvokkaimman palkinnon, jota ei urbaaniin kaupunkiympäristöön piiloteta. Matkalahjakortin voi voittaa itselleen käymällä Timanttijahti 2019 -yhteistyöyrityksessä lukemassa kyseiselle yritykselle toimitetun Timanttijahti 2019 QR-koodin. Koodi johdattaa sinut internet-sivulle jossa voit täpätä itsesi osallistujaksi arvontaan ja täyttää yhteystietosi. Siten tavoitamme JUURI SINUT, mikäli voitat pääpalkinnon.

Voit osallistua arvontaan niin monta kertaa, kuin Timanttijahti 2019 -tapahtumassa on yhteistyökumppaneita! Jokaisella yrityksellä on yksilöity QR-koodi, joten parhaimmassa tapauksessa voit saada useita kymmeniä arvontalipukkeita pääpalkinnon arvontaan mikäli ehdit käydä niin monessa yrityksessä. Pääpalkinnon arvontaan voi osallistua koko kilpailun ajan 24.5.-15.6.2019 kunkin yrityksen aukioloaikojen mukaan. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta ja arvonta suoritetaan 15.6.2019. Osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Riko kuntarajoja ja lähde etsimään kaupunkijahtikilpailun palkintoja ja osallistumaan  pääpalkinnon arvontaan, vaikka molempina viikonloppuina! Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan riittää, että sinulla on halua lähteä seikkailemaan ja tulla paikan päälle joko yksin tai yhdessä ystävän tai perheen kanssa.

Kilpailu kiteytetysti

 

Kilpailupaikkakunnat ja päivät

Timanttijahti 2019 järjestetään neljässä kunnassa ja kaupungissa; Keravalla, Nurmijärven Klaukkalassa, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK jalkautuu ständeineen tapahtumapäivänä kunkin kunnan torille/muulle keskeiselle paikalle toimimaan jahdin isäntinä ja emäntinä.

 

Meiltä voi ja saa tulla kysymään apuja, neuvoja tai muuten vaan tutustumaan toimintaan ja juttelemaan! Yhteistyöyritykset julkistetaan 1.6.2019, samoin meidän sijaintimme kyseisinä jahtipäivinä.

 

La 8.6. Kerava klo.9-11

Aurinkomäen edessä, Kotipitsaa vastapäätä!

 

La 8.6. Tuusula (Hyrylä) klo.12-14

Henri Johan Art kukkakaupan vieressä.

La 15.6. Järvenpää klo.9-11

Janne kävelykadulla, Janne-konttia vastapäätä

La 15.6. Nurmijärvi (Klaukkala) klo.12-14

Kotipizzan/Subwayn ja jäätelökieskin välissä

Kuinka osallistua pääpalkinnon arvontaan?

Jokaiselle yhteistyöyritykselle, jotka löydätte KUNKK.fi nettisivuilta toimitetaan oma personoitu Timanttijahti 2019 -juliste QR-koodeineen. Kyseinen QR-koodi vie osallistujan sivustolle, joka toimii arvontalipukkeena pääpalkinnolle. Mitä useammassa yrityksessä henkilö käy lukemassa QR-koodin ja osallistumassa arvontaan, sitä suuremmat mahdollisuudet juuri hänellä on voittaa pääpalkinto! Niin paljon kuin on yhteistyöyrityksiä, on myös mahdollisuuksia voittaa! Osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

 

 

Koska pääpalkinto arvotaan?

Pääpalkinto arvonta suoritetaan 15.6.2019 klo 16.00 viimeisen jahtipäivän päätteeksi Nurmjijärvellä! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti asiasta. Julkaisemme tiedon myös tapahtuman Facebook-sivuilla, Instagramissa ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin omilla nettisivuilla.

 

Kuinka pääpalkinto lunastetaan?

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK kertoo tarkemmat yksityiskohdat voittajalle, kun voittaja arvotaan 15.6.2019 klo.16.00. Jos yhteystieto on väärä, arvotaan uusi voittaja.

 

Tapahtuman tarkoitus?

 

Tapahtuman perimmäinen tarkoitus Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKKun taholta on puhdas halu kehittää yhteistyötä Keski-Uudenmaan kuntien ja kaupunkien sekä paikallisten yritysten välillä. Haluamme ennen kaikkea aktivoida kuntalaisia tutustumaan oman- ja naapurikunnan alueen yrityksiin ja palveluihin, sekä lisätä paikallisten yritysten asiakaskuntaa, myyntiä, tunnettuutta ja kiinnostavuutta.

 

Haluamme lisätä kuntien vetovoimaisuutta liikkeenharjoittajille, sekä potentiaalisille uusille kuntalaisille ja ennenkaikkea elävöittää yritystoimintaa, sekä luoda yrittäjien välillä yhteistyömahdollisuuksia ja -verkostoja.

Keski-Uudellamaalla on upeita ja innovatiivisia yrittäjiä ja yrityksiä. Alueelta löytyy elinvoimaa, puoleensavetävä ympäristö ja valtava määrä palveluita asukkaille. Tavoitteenamme on saavuttaa paikallista ja kansallista näkyvyyttä hankkeella, joka nostaa kyseisten yhteistyökuntien profiilia valtakunnallisesti.

Yritys, kun haluat mukaan Timanttijahtiin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen, info@kunkk.fi !

OTA YHTEYTTÄ

info@kunkk.fi

p.041 505 5011

Y-tunnus: 1517893-6

Toiminta alue Keski-Uusimaa: 

Nurmijärvi, Tuusula, Kerava.

© 2018 Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle