top of page

ME OLEMME #KUNKKu

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa vaihtuu joka vuosi hallitus, hallitus kausi on 1.1.-31.12. kuluvaa vuotta. Nuorkauppakamarissa osa  järjestön notkeudesta tulee tekijöiden vaihtuvuuesta, yhtä roolia saa tehdä vain yhden vuoden. 

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa on tällä hetkellä reilu parikymmentä varsinaista jäsentä ja koejäsentä, toiminnassa on mukana myös toistakymmentä senaattoria ja kunniajäsentä. Tämän lisäksi Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa on yli 100 entistä kamarilaista. Meillä on lukuisia laadukkaita projekteja ja panostamme niiden lisäksi myös muuhun monipuo-liseen toimintaan, kuten yritys-vierailuihin, koulutustilaisuuksiin ja aktiiviseen verkostoitumiseen.

Kamarimme toiminta on avointa sekä houkuttelevaa ja tapahtumia on tarjolla läpi vuoden. Kamarimme jäsenyys on arvostettu meriitti ja jäsen-pohjamme on monipuolinen, edustaen laaja-alaisesti seutukunnan eri alojen yrityksiä ja ammattikuntia. Jäsenemme pystyvät verkostoitumaan omia tavoitteitaan tukevien henki-löiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kanssamme voit laajentaa verkostojasi ja muodostaa elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari on haluttu ja arvostettu kumppani.

KunkkIdeointipaja.jpg
bottom of page