Nuorkauppakamaritoiminnan ydintä on vaihtuvuus hallitusviroissa. Hallituskausi on 1.1.-31.12. kuluvaa vuotta ja hallitukseen valittu jäsen saa toteuttaa yhtä roolia vain yhden vuoden ajan. Nuorkauppakamarissa osa  järjestön notkeudesta tulee juurikin tekijöiden vaihtuvuudesta. 

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin aktiivisessa toiminnassa on mukana jäsenistö sekä koejäsenet. Yhdistuksen taustajoukoissa toimii tukena myös kamarin ansioituneet jo ikääntyneet jäsenemme, jotka ovat saaneet kamariarvon senaattori tai kunniajäseniä. Tämän lisäksi Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa on yli 100 entistä kamarilaista. 

KUNKK toteuttaa lukuisia laadukkaita projekteja ja panostamme niiden lisäksi myös muuhun monipuoliseen toimintaan, kuten yritysvierailuihin, koulutustilaisuuksiin ja aktiiviseen verkostoitumiseen.

Kamarimme toiminta on läpinäkyvää ja tapahtumia on tarjolla läpi vuoden. Kamarimme jäsenyys on arvostettu meriitti ja jäsen-pohjamme on monipuolinen, edustaen laaja-alaisesti seutukunnan eri alojen yrityksiä ja ammattikuntia. Jäsenemme pystyvät verkostoitumaan omia tavoitteitaan tukevien henki-löiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kanssamme voit laajentaa verkostojasi ja muodostaa elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari on haluttu ja arvostettu kumppani.

Sari Heikkilä, Pres

Puheenjohtaja

sari.heikkila@jci.fi

Anne Salminen, IPP

Viime vuoden puheenjohtaja

anne.salminen@jci.fi

Ilkka Laine, Secy

Sihteeri

info@kunkk.fi

Tommi Salminen, IND

Koulutuspäällikkö

info@kunkk.fi

Saija Salento, Lio

Tiedottaja

saija.salento@jci.fi

Patrick Partti, Treas

Rahastonhoitaja

info@kunkk.fi

KUNKKun uusien jäsenten, sekä koejäsenten perehdytyksestä Nuorkauppakamari toimintaan vastaa kamarin IPP, eli viime vuoden puheenjohtaja.  Haluatko kuulla lisää? IPP Anne kertoo mielellään nuorkauppakamarin tarjoamista mahdollisuuksista ja tekemisen paikoista. Voit laittaa ksysymyksiä osoitteeseen anne.salminen@jci.fi

Tervetuloa mukaan tapahtumiin, koulutuksiin, projekteihin ja verkostoitumaan yhdessä Keski-Uudenmaan huipputyyppien kanssa!

OTA YHTEYTTÄ

info@kunkk.fi

p.041 505 5011

Y-tunnus: 1517893-6

Toiminta alue Keski-Uusimaa: 

Nurmijärvi, Tuusula, Kerava.

© 2018 Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle