ME OLEMME #KUNKKu

HALLITUS 2020

Vuoden 2020 hallituksessa: 

Puheenjohtaja Sari Heikkilä

Viime vuoden puheenjohtaja Anne Salminen

Koulutuspäällikkö Tommi Salminen

Tiedottaja Saija 

Sihteeri Ilkka Laine

Rahastonhoitaja Patrick Partti

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa vaihtuu joka vuosi hallitus, hallitus kausi on 1.1.-31.12. kuluvaa vuotta. Nuorkauppakamarissa osa  järjestön notkeudesta tulee tekijöiden vaihtuvuuesta, yhtä roolia saa tehdä vain yhden vuoden. 

ME OLEMME #KUNKKu

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa on tällä hetkellä reilu parikymmentä varsinaista jäsentä ja koejäsentä, toiminnassa on mukana myös toistakymmentä senaattoria ja kunniajäsentä. Tämän lisäksi Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa on yli 100 entistä kamarilaista. Meillä on lukuisia laadukkaita projekteja ja panostamme niiden lisäksi myös muuhun monipuo-liseen toimintaan, kuten yritys-vierailuihin, koulutustilaisuuksiin ja aktiiviseen verkostoitumiseen.

Kamarimme toiminta on avointa sekä houkuttelevaa ja tapahtumia on tarjolla läpi vuoden. Kamarimme jäsenyys on arvostettu meriitti ja jäsen-pohjamme on monipuolinen, edustaen laaja-alaisesti seutukunnan eri alojen yrityksiä ja ammattikuntia. Jäsenemme pystyvät verkostoitumaan omia tavoitteitaan tukevien henki-löiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kanssamme voit laajentaa verkostojasi ja muodostaa elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari on haluttu ja arvostettu kumppani.

KUNKK VUOSIKELLO

Sari Heikkilä, PRES

Puheenjohtaja

sari.heikkila@jci.fi

Viime vuoden puheenjohtaja vastaa Kunkun uusien jäsenten ja koejäsenten perehdytyksestä nuorkauppakamarin toimintaan. Haluatko kuulla lisää? Anne kertoo mielellään nuorkauppakamarin tarjoamista mahdollisuuksista ja tekemisen paikoista, anne.salminen@jci.fi . (Anne Salminen yllä olevassa kuvassa vaalean punaisessa paidassa)

 

Tervetuloa mukaan tapahtumiin, koulutuksiin, projekteihin ja verkostoitumaan yhdessä Keski-Uudenmaan huipputyyppien kanssa!

Anne Salminen, IPP

Viime vuoden puheenjohtaja

anne.salminen@jci.fi

Ilkka Laine, DP / SECY

Valmistautuva puheenjohtaja

Sihteeri

ilkka.laine@jci.fi

Tommi Salminen, IND

Koulutuspäällikkö

info@kunkk.fi

Patrick Partti, TREAS

Rahastonhoitaja

info@kunkk.fi

Saija, LIO

Tiedottaja

info@kunkk.fi

OTA YHTEYTTÄ

info@kunkk.fi

p.041 505 5011

Y-tunnus: 1517893-6

Toiminta alue Keski-Uusimaa: 

Nurmijärvi, Tuusula, Kerava.

© 2018 Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • Instagram - White Circle