top of page

TOIMINTA

KOULUTUKSET

Nuorkauppakamari on johtamiskoulutus- ja itsensä kehittämisjärjestö. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin toiminnassa johtamiskoulutuspaikkoina toimivat mm. kiinnostavat projektimme, sekä hallitusvirat. Erittäin tärkeässä roolissa ovat kamarimme koulutustapahtumat, sekä nuorkauppakamarin kouluttajakoulutukset. Mahdollisuuksia on omassa kamarissa, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin tulevat koulutukset löydät tapahtumakalenterista. Tervetuloa mukaan kouluttautumaan ja kehittämään itseäsi!

PROJEKTIT

Projektit on merkittävä osa nuorkauppakamaritoimintaa kaikilla tasoilla. Tärkeimpänä tavoitteena on aktivoida mahdollisimman moni kamarilainen ideoimaan, sekä osallistumaan ja toteuttamaan antoisia ja haastavia projekteja. Jokaisella kamarilaisella on tilaisuus oppia uusia asioita ja kehittyä henkilökohtaisella tasolla. Jokaisella meistä on myös mahdollisuus kehittää kamaritoimintaa, sekä luoda ympärilleen monipuolinen kontaktiverkosto niin kamarilaisiin kuin myös eri yhteistyökumppaneihin. Yhteistyökumppaneilla tarkoitetaan niin yrityksiä, julkishallintoa kuin myös eri järjestöjä, kuten muita nuorkauppakamareita. 

JOHTAJUUS

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n johtajuuspolku on maailman parasta johtajuuskoulutusta. Johtajuuspolku palkittiin vuonna 2013 kansainvälisen JCI:n maailmankokouksen yhteydessä Rio de Janeirossa Brasiliassa sarjassa The best growth and development program. Suomen Nuorkauppakamareiden keskeisenä tavoitteena on yksilöiden johtamistaitojen jatkuva kehittäminen. Jäseniemme henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen kautta vaikutamme positiivisesti yhteiskuntaan.

bottom of page