top of page

KANSAINVÄLISYYS

Nuorkauppakamaritoimintaa on yli sadassa maassa, joten myös mahdollisuuksia kansainvälistymiseen on lukemattomia. Vuosittain järjestettävien Eurooppa- ja maailmankokouksien lisäksi löytyy lukuisia muitakin visiitin arvoisia kokouksia, koulutuksia ja tapaamisia. Lue lisää: www.jci.cc

KANSAINVÄLISYYS – JC-ELÄMÄN SOKERI

 

Kansainvälisyys on jokaisen nuorkauppakamarilaisen etuoikeus, osa arkea. Järjestömme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Ole rohkea ja lähde mukaan mielenkiintoiseen kansainväliseen toimintaan!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa, pientä kulkijaa!

 

Kansainvälisten kokousten markkinointia tehostetaan alueorganisaatioita hyväksikäyttäen sekä kehittäen kokousmatkaajille yhteistä toimintaa. Kamarilaiset saavat lisää informaatiota kansainvälisestä toiminnasta. Järjestön kansainvälisyys saatetaan näkyvästi luoksemme! JCI:n mahtavia koulutuksia tuodaan paremmin esille tarjotaksemme jäsenillemme henkilökohtaista kasvua ja mahdollisuuksia kehittää uusia taitoja niin ihmisenä kuin johtajana.

Vuonna 2019 meillä oli loistava mahdollisuus päästä tutustumaan lähellä olevaan Nuorkauppakamarin maailman kokoukseen Tallinnassa, Virossa.

Ohessa tunnelmia kokouksesta.

bottom of page