top of page
Etsi
  • Writer's pictureKUNKKu

Uuden suunnan etsiminen? Mentorointiohjelma by KUNKK alkaa!

On se upeaa tuo auringonpaiste, kevät tulossa kovaa tahtia ja mikä paras aika miettiä omia suunnan valintojaan. Grow With The Flow- Mentorointiohjelma alkaa huhtikuussa 20.4.2018! Tervetuloa mukaan!

Ohjelman kesto 20.4- 16.12.2018.

Voi osallistua kokonaan verkossa. Mentorointiohjelman aktorin osallistumismaksu 149€. Mentoreille ilmainen.

Palkittu projekti kehittyy jälleen Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari, KUNKKu, jatkaa matkaansa mentoroinnin ja henkilökohtaisen kehittymisen kamarina. Tarjoamme ohjelman verkossa kaikille Suomen JC-jäsenille ja koejäsenille.

Ohjelma alkaa huhtikuussa verkossa. Mentorointiohjelman aikana mentori ja aktori tapaa noin kuusi kertaa huhti-joulukuun välisenä aikana. Tapaamiset voivat tapahtua livenä tai verkossa. Koulutus osiot ovat verkossa jossa on myös muutamia tehtäviä aktoreille tehtäväksi. Mentoroinnin välitapaaminen on Kasva! - kansallisessa vaalikokouksessa Helsingissä.

Grow With The Flow mentorointiohjelman mentorit ovat työ ja/tai kamarielämässä ansioituneita jc:tä, kunniajäseniä tai Senaattoreita.

Projektillamme toteutamme kansallista strategia tavoitetta työelämä lähtöisyydestä, lisäten jäsenistöllemme kasvun mahdollisuutta omassa ammatillisuudessaan.

Kuvassa 2016 vuoden mentorointiohjelman Aktorit, Mentorit ja järjestäjät.


Hakeudu mentorointiohjelmaan mukaan tästä. Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse jcikeskiuusimaa@gmail.com ja puhelimitse 040-5169628.

8 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page