top of page
Etsi
  • Writer's pictureKUNKKu

Yhdistelmä järjestötoimintaa ja päivätyötä toimii!


Osana Kunkkin hallituksen esittelyä, on tullut vuoroni avata työstäni ja kamaritoiminnasta. Teen päivätyökseni asiantuntijamyyntiä B2B-yrityksille Sellai Oy:ssä. Olen itse erikoistunut palvelumyyntiin. Asiakkainani on erilaisia palvelubisneksiä sekä Suomen markkinoille tulevia ulkomaisia palveluinnovaatioita. Myyntityön lisäksi johdan myyntitiimiä ja toimin yrityksemme johtoryhmässä. Olen innostunut ja kiinnostunut ongelmanratkaisusta sekä ennakkoluulottomasti avannut keskusteluja läpi organisaatiorajojen. Olen saanut myydä C-tason päättäjille pörssiyrityksissä,  julkisen sektorin johtajille, yhdistyksille, startupeille sekä pk-yrityksille. En ole vielä kohdannut tylsää työpäivää Sellaissa. Työssä onnistumistani tukee huiput työkaverit, häpeilemätön tekeminen sekä älyvapaa läppä.


Melko tuoreena JCI-jäsenenä olen halunnut nopeasti päästä mukaan toimintaan koko rahan edestä. Olen vuoden sisällä ollut avustamassa projekteissa, osallistunut oman kamarini tapahtumiin aktiivisesti, vieraillut alueellisissa tapahtumissa sekä muiden kamarien tilaisuuksissa. Päätin jopa osallistua maailmankokoukseen tulokaskaudellani ja se oli aivan mahtava kokemus.


Olen osallitunut JCI:n koulutuksiin aktiivisesti, ilmoittanut voivani pitää yritysesittelyn ja halusin myös itse vetää koulutuksen. Sain kunnian päästä mukaan hallitustyöhön, jossa hoidan Secyn ja DP:n tehtävää. Hallitustyöhön osallistuminen on tarkoittanut minulle nopeaan tahtiin uusien asioiden opettelua ja runsaita kohtaamisia järjestön muiden kamarien vastaavissa rooleissa työskentelevien henkilöiden kanssa. Polkuni järjestössä on ollut todella kivaa aikaa elämässäni.


Koen, että järjestötyö sekä päivätyöni tukevat upeasti toisiaan. JCI on hyvä kanava merkityksellisten suhteiden luomiseen ja osaamisen jakamiseen. Päivätyöni puolesta olen voinut tuoda kamariin tuoreita näkemyksiä ja olen onnellinen, että JCI:n ilmapiiri on kiinnostunut jatkuvasta kehittymisestä. Suosittelen erittäin vahvasti Nuorkauppakamari toiminnasta kiinnostuneita olemaan muhun yhteydessä. Toivon voivani jakaa saamaani hyvää kokemusta myös uusille kamarilaisille. 


Kirjoittajana ja hyvän mielen lähettiläänä,

Ilkka Laine

Verkostoidu Ilkan kanssa Linkedinissä.

103 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page