top of page
Etsi
  • Writer's pictureKUNKKu

Vuosi 2020 tulee. Olemme Valmiit!

Päivitetty: 13. lokak. 2019


Olipa mahtava vaalikokous, jossa valittiin vuoden 2020 KUNKK tekijät. Oli ihana nähdä meidän uusi Puheenjohtaja vuodelle 2020 Sari Heikkilä pitämässä puhettaan ensi vuoden teemoista ja tavasta tehdä merkityksellistä toimintaa.


Meillä Nuorkauppakamarissa on minusta tärkeä ominaisuus hallitustyöskentelyssä. Vuosi per virka per ihminen. Se tuo jokaiselle mahdollisuuden oppia ja panostaa omaan osaamiseensa juuri sen vuoden verran siinä omassa roolissaan.


Se mikä on siitä yhden vuoden säännöstä poikkeavaa hieman on Nuorkauppakamarin kolmivuotinen puheenjohtaja polku. Se takaa sen että jokainen saa kasvaa rooliinsa ja tukea Johtajuudessaan. Minulla on tästä johtajuudesta menossa kolmas vuosi.


Ensimmäisenä vuonna on valmistautuva puheenjohtaja eli DP. Ja tämän vuoden aikana käydään koulutuksia ja erilaisia harjoituksia läpi jossa nimenomaan panostetaan ihmistenjohtamiseen joka on kriittinen taito vapaaehtoistoiminnassa.


Puheenjohtaja vuonna taasen keskitytään siihen oman Nuorkauppakamarin luotsaamiseen ja strategisten kumppanuuksien ylläpitoon. Tämän lisäksi saa huikean määrän kollegoita Suomen Nuorkauppakamari puheenjohtajistosta.


Kolmantena vuotena taasen ollaan voimassa olevan puheenjohtajan tukena, eli tänä vuonna meidän Nuorkauppakamaria luotsaa Anne Salminen ja olen ollut hänen käytettävissä jos hän tarvitsee mentorointia tai kannustusta johtajuuden polussan, mitä tässä kohtaa on pakko sanoa että ei ole tarvinnut. Anne on ollut huikean inspiraatio puheenjohtaja KUNKKulle 2019. Hän on luotsannut kamariamme vielä enemmän näkyväksi toimijaksi Keski-Uudellamaalla ja vetänyt hallitustaan upealla otteella.


On ollut ilo seurata huikeaa Nuorkauppakamari toimintaa tästä näkökulmasta tänä vuonna.

Vasemmalta, Sari Heikkilä (Puheenjohtaja 2020), Saija Salento (Tiedottaja 2020), Anne Salminen (Viime vuoden puheenjohtaja 2020) ja Tommi Salminen (Koulutuspäällikkö 2020)

KUNKKun vaalikokous 10.10 valitsi hallituksen vuodelle 2020 seuraavasti:

Tommi Salminen IND


Henkilökohtaisesti koen että olen saanut parhaiten tästä harrastuksesta juurikin hallitusvirkojen & projektipäällikkyyksien kautta. En niinkään niiden tittelien vuoksi vaan enemmän sen kokemuksen ja oman osaamisen kasvattamisen vuoksi. Puhumattakaan oman puheenjohtaja vuoden aikana, sain paljon konkreettista oppia nimenomaan ihmisten johtamisesta, normaalin asia johtamisen sijaan.


On todella kiitollinen olo nähdä kuinka KUNKK kukoistaa ja kasvaa, saimme jälleen uusia huikeita jäseniä ja koejäseniä toimintaamme mukaan. Ensi vuodesta on tulossa varsin huikea Sari Heikkilän johtaessa KUNKKua kokonaisuutena eteenpäin. Mutta vielä on jäljellä tätä vuotta, tulkaahan tapaamaan meitä KUNKK Aftereilla & jutellaan lisää siellä!


Innostunein terveisin,

Saija Salento

IPP

(Viime vuoden puheenjohtaja)

info@kunkk.fi

83 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page