top of page
Etsi
  • Writer's pictureKUNKKu

Terveisiä A- Alueen Vaalikokouksesta

Päivitetty: 12. lokak. 2019

Tämän vuoden A-Alueen vaalikokous pidettiin aurinkoisena loppusyksyn viikonloppuna 27.-29.9. Pääsin samalla käynnillä tutustumaan kauniiseen Naantaliin ja sen merelliseen ympäristöön. Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari oli ideoinut kokousviikonlopun teemaksi ajankohtaisen Digiosaamisen, jota tukivat workshopit, keynote -puhujat ja muut koulutukset. Kokousviikonlopun tulojuhla ja koulutukset fasilitoitiin Naantalin kylpylässä ja lauantai illan gaalajuhlaa tunnelmoitiin kaupungin Kaivohuoneella.How to host a meeting -, sekä Opi johtamaan itseäsi -koulutukset olivat tarjolla hetimiten perjantai iltana saavuttaessa. Oli itseasiassa varsin virkistävää osallistua pitkästä aikaa englanninkieliseen koulutukseen. Niitä toivoisi omaankin kamariin enemmän.


Lauantai oli pääkoulutuspäivä, mutta kokousalueelle oli järjestetty myös Tradeshow, jossa KUNKKullakin oli oma ständi. Mainostimme syksyllä alkavaa Mentorointiohjelmaa.Koulutuksista vastasi muun muassa Yulia Nesterenko Lean näkökulmanaan sekä dosentti Jukka-Pekka Puro käsitellen datankeräystä ja käyttöä, mitä meistä kerätään ja kuka tietoa hyödyntää tai väärinkäyttää.


Oli myös mielenkiintoista osallistua Nuorkauppakamaritoiminta nyt ja tulevaisuudessa -workshopiin yhdessä muiden A-Alueen kamarilaisten kanssa. Kävimme läpi strategiaa ja sen selkeyttä käytännössä. Miten sitä tulkitsemme ja mitä muuta toivoisimme kamaritoiminnalta kansallisen tason suunnasta. Tällaiset yhteiset kehittämishetket ovat aina tervetulleita ja mukava kuunnella myös toisten kamareiden ajatuksia.


Kokousterveisin,Sari Heikkilä

Timanttijahti 2019 Projektipäällikkö

Secy ja Treas 2019

info@kunkk.fi

15 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page