top of page
Etsi
  • Writer's pictureKUNKKu

Keski-Uudenmaan Timanttijahti 2018

Keski-Uudenmaan Timanttijahti 2018 on kilpailu, jonka pääasiallisena pyrkimyksenä on aktivoida kuntalaisia tutustumaan sekä oman että erityisesti ympäröivien kuntien yritysten tarjontaan urbaanin kaupunkijahdin avulla. Kysyimme kuntalaisilta mitä yrityksiä he toivoisivat mukaan kilpailuun ja kenen palveluita ja tuotteita he olisivat valmiita lähteä jahtaamaan. Muun muassa näiltä nimetyiltä kuin myös monilta muilta innokkailta yhteistyöyrityksiltä saadut tuotepalkinnot / lahjakortit palveluun jne. ovat kaikkien jahtiin osallistuvien käden ulottuvilla - kuka ikinä palkinnon ensimmäiseksi löytää!Jahti järjestetään viidessa kunnassa; Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää, Tuusula ja Pornaianen, viiden viikonlopun aikana. Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK jalkautuu ständeineen tapahtumapäivänä kunkin kunnan torille/muulle keskeiselle paikalle toimimaan jahdin isäntinä ja emäntinä. Lisää näiden sijainnista kerromme aina viikkoa ennen kunkin kunnan tapahtumaa. Palkinnot ovat fyysisesti eri kokoisia ja näköisiä, joten sen sijaan, että piilottaisimme ne maastoon, teemme lahjakortteja jotka paljastavat sinun voittaneen palkinnon! Voittajan on käytävä aktivoimassa lahjakortti KUNKKun tapahtumastandilla kyseisenä kilpailupäivänä, mutta tuotteen noutoon / voitetun palvelun varaukseen takaraja on 30.6.2018! Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.


MUTTA ei tässä suinkaan vielä kaikki! Jahdissa on myös toinen osa, nimittäin se TIMANTTIJAHTI, jossa pääpalkintona kaikkien (yli 18-vuotiaiden) kesken arvotaan 1.000 eur arvoinen timantti!Timantin arvonta suoritetaan 26.5.2018 klo 16.00, viimeisen jahtipäivän päätteeksi Pornaisten torilla! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti asiasta, sekä julkaisemme tiedon myös tapahtuman Facebook-sivuilla, Instagramissa ja KUNKKun omilla nettisivuilla.


Kuinka sitten osallistua timanin arvontaan? Jokaiselle yhteistyöyritykselle, joka löytyy KUNKKun Timanttijahtia koskevilta nettisivuilta, toimitetaan oma personoitu Timanttijahtijuliste QR-koodeineen. Kyseinen QR-koodi vie osallistujan sivustolle, joka toimii arvontalipukkeena pääpalkinnolle. Mitä useammassa yrityksessä henkilö käy lukemassa QR-koodin ja osallistumassa arvontaan, sitä suuremmat mahdollisuudet juuri hänellä on voittaa pääpalkinto! Niin paljon kuin on yhteistyöyrityksiä on myös mahdollisuuksia voittaa pääpalkinto! On hyvä huomioida, että timantin arvontaan osallistuminen vaatii kuitenkin arpajaislain mukaan vähintään 18-vuoden ikää.


Kaikkien osallistujien toivotaan rohkeasti rikkovan kuntarajoja ja lähtevän etsimään palkintoja myös naapurikunnan tapahtumista.


La 28.4. Kerava

La 5.5. Nurmijärvi

La 12.5. Järvenpää

Su 20.5. Tuusula

La 26.5. Pornainen


Tapahtuman perimmäinen tarkoitus Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKKun taholta on puhdas halu kehittää yhteistyötä viiden lähikunnan, paikallisten yritysten, sekä KUNKKun välillä. Aktivoida kuntalaisia tutustumaan oman- ja naapurikunnan yrityksiin ja palveluihin, sekä lisätä paikallisten yritysten asiakaskuntaa, myyntiä, tunnettuutta ja kiinnostavuutta. Haluamme lisätä kuntien vetovoimaisuutta liikkeenharjoittajille, sekä potentiaalisille uusille kuntalaisille ja ennenkaikkea elävöittää yritystoimintaa, sekä luoda yrittäjien välillä yhteistyömahdollisuuksia ja -verkostoja.


Keski-Uudellamaalla on upeita yrittäjiä ja myös kuntalaisilla on halu luoda elinvoimaista ympäristöä ja palveluita. Tavoitteenamme on myös saavuttaa paikallista ja kansallista näkyvyyttä hankkeella, joka nostaa valittujen kuntien profiilia valtakunnallisesti.

33 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page