top of page
Etsi
  • Writer's pictureKUNKKu

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin järjestämä Timanttijahti käynnistyy Keravalta


Keski-Uudenmaan Nuorkauppamari puheenjohtaja Saija Salento kutsuu kuntalaisia mukaan lauantaina 28.4.2018 klo.10 Keravalta alkavaan timanttijahtiin.


Tuhannen euron arvoisen timantin voi voittaa itselleen käymällä Timanttijahti 2018 -yhteistyöyrityksissä.

KESKI-UUSIMAA | Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari KUNKK järjestää Timanttijahti 2018 -nimisen urbaanin kaupunkijahtikilpailun, jonka raameihin on sisällytetty kaksi eri kilpailua.

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat Kerava, Nurmijärvi, Järvenpää, Tuusula ja Pornainen ja paikalliset yritykset.

Tapahtuma tekee tunnetuksi yrityksiä yli kuntarajojen

Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin ensimmäistä kertaa järjestämän tapahtuman tavoitteena on nostattaa alueen yrittäjiä ja kasvattaa heidän tunnettavuuttaan yli kuntarajojen.


Tapahtuma jalkautuu viitenä viikonloppuna ja kaksiosaisen Timanttijahti kilpailussa, jossa kaupunkiympäristöön on kätketty, geokätkeilyn tapaan, useita yhteistyöyritysten lahjoittamia palkintolahjakortteja. Kilpailuun osallistuminen on täysin maksutonta eikä vaadi ilmoittautumista ennakkoon.


Tarkat sijainnit KUNKKun tapahtumapaikoista sekä kilpailun säännöt löytyvät www.kunkk.fi/timanttijahti -sivuilta. Tapahtuman yhteistyöyritykset ja Nuorkauppakamarin sijainti julkistetaan viimeistään viikkoa ennen kutakin tapahtumaa. Kilpailuun voi siis osallistua vaikka kauppareissun yhteydessä yksin tai perheen kanssa, kunhan palkintojen lunastaja on täysi-ikäinen.


Lahjakortin löytäjän pitää aktivoida kilpailupäivänä KUNKKun tapahtumapisteellä lahjakortti, jonka jälkeen tuotepalkinto on lunastettavissa 30.6. saakka.


Timanttijahti 2018 -kilpailun pääpalkintona arvotaan 1000 euron timantti, jonka voittaja viedään kultaseppämestari Mika Tarkkasen ateljeehen. Voittaja saa halutessaan osallistua unelmakorunsa suunnitteluun.


Timantin voi voittaa itselleen käymällä Timanttijahti 2018 -yhteistyöyrityksissä lukemassa kyseiselle yritykselle toimitetun Timanttijahti 2018 -julisteen, jossa on yritykselle räätälöity oma QR-koodi.


Koodin lukeminen onnistuu osassa puhelimista ainoastaan kameraa käyttäen ja osa puhelimista vaatii QR-koodeille tarkoitetun aplikaation lataamisen.

Koodi johdattaa osallistujan internet-sivulle jossa voi osallistua arvontaan täyttämällä yhteystiedot.


Osallistumalla jokaisen yrityksen QR-koodilla voi parhaimmassa tapauksessa useita kymmeniä arvontalipukkeita. Timantin arvontaan voi osallistua 28.4.–26.5. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta, ja osallistujan tulee olla täysi-ikäinen.

Timantin voittaja arvotaan lauantaina 26.5. kello 16 jahtipäivän päätteeksi Pornaisten torilla.


Timanttijahtikilpailusta:

Alkaa lauantaina 28.4. kello 10–13 Keravalla.

Nurmijärvellä kisataan lauantaina 5.5. kello 10–13

Järvenpäässä lauantaina 12.5. kello 10–13

Tuusulan Hyrylässä sunnuntaina 20.5. kello 10–14

Pornaisissa lauantaina 26.5. kello 10–14 ja kello 16 arvotaan timantin voittaja.

Kätköistä löydettävät palkinnot ovat noin 20–50 euron arvoisia tavarapalkintoja tai lahjakortteja

Kaupunkijahtiosuuden aikataulut ja paikat www.kunkk.fi/timanttijahti/13 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page