Virallinen Vuosikokous 2016 ja Puhekilpailu

puhekilpailu2

Puhekilpailun voittaja Hanne Nuutinen tuomariston kera.

Säännöt. Niiden mukaan yhdistyksen virallisia kokouksia on vuosittain vähintään kaksi kappaletta. 18.2. torstaina kokoontui näistä toinen, vuosikokous, jonka jälkeen edellinen hallitus voi lähes poikkeuksetta huokaista helpotuksesta ja jäädä seuraamaan uuden hallituksen edesottamuksia kamarimme hyväksi. Todettakoon selvyyden vuoksi, että tuo ”poikkeuksetta” toteutui myös tänä vuonna, kun vuosikokous myönsi hallitukselle 2015 vastuuvapauden, hyväksyessään niin tilinpäätöksen, kuin toimintakertomuksenkin. Tämä tapahtui toiminnantarkastajien suosituksesta, joten ihan oman arviointikykynsä varassa vuosikokous ei ollut. Eipä silti, arviointikykyä oli kiitettävästi läsnä, kun pöydän ääressä istui seitsemän äänivaltaista kamarimme jäsentä, sekä yksi koejäsen ja puheenjohtajana toiminut senaattori. Pestinsä jättäneen hallituksen edustajat esittelivät selkeästi viime vuoden toiminnan sekä sanoin että luvuin ja saimmekin todeta, että toiminta on ollut kamarihengen mukaista ja tulevaisuuteen suuntaavaa! Hyvä työtä, kaikki vuoden 2015 tekijät!

Vuoden 2016 osalta saimme nähtäväksemme toimintasuunnitelman ja talousarvion. Niistä voimme todeta, että sama suuntaus jatkuu myös alkaneena vuonna. Kamarin toiminnasta löytyy vastuutehtäviä, mutta myös antoisia mahdollisuuksia osallistua, ihan jokaiselle! Kenelle vielä voisimme upeaa toimintaamme markkinoida? Oletko tätä lukiessasi etsimässä uusia mahdollisuuksia kehittyä ihmisenä ja johtajana? Uusille koejäsenille on edelleen tilaa ja tilausta!

Vuosikokous myös vahvisti vuosijuhlassa kunniajäseniksi kutsuttujen Minttu Kuusiston ja Riikka-Leena Ainaston uudet statukset kamarissamme. Mahtavaa, että KUNKKun kunniajäseninä 1. ja 2. on upeat ja valovoimaiset naiset!

Puhekilpailu. Meinasi tapahtua niin, että jo pelkästään tuon sanan mainitseminen oli saada kokoustilan tyhjenemään säikähtyneistä jiiceistä. Onneksi paikalle jäi kuitenkin kolme rohkeaa osallistujaa: Hanne Nuutinen, Saija Enqvist ja Marja Falenius. Puhekilpailu on nimittäin upea mahdollisuus haastaa itseään ja kehittää omia esiintymistaitojaan. Tuomariston päätöksellä naiset saivat puheidensa aiheeksi, yllätys yllätys: ”Grow with the Flow”. Kymmenen minuutin valmistautumisajan jälkeen kuulimme kolme hienoa puhetta innostavasta aiheesta, jota jokainen meistä pääseen tänä vuonna sivuamaan tavalla tai toisella. Nämä naiset voittivat jokainen itsensä! Jännityksestä, valmistautumisajan lyhyydestä ja vaikeasta aiheesta huolimatta jokainen nousi puhujan paikalle rohkeana ja asiaansa uskoen. Kilpailun voittajaksi ja samalla KUNKKun edustajaksi alueen puhekimaaritlpailuunvalittiin Hanne Nuutinen! Onneksi olkoon!

Tämän blogi -kirjoituksen takana on kamarin toimintaan itselleenkin lähes yllätyksen omaisesti uudelleen aktivoitunut vanha aktiivi. Kiitos, että joukkoonne on ollut helppo hypätä uudelleen. Katsotaan, mitä kaikkea vielä ehditäänkään ennen kuin nelikymppiset koputtelevat ovia. Inspiroivaa vuotta 2016!

Maarit Lavas
jäsen

You may also like...