Hyvää Joulua & Onnellista Uutta vuotta 2017

Onhan ollut vuosi monenlaisia tapahtumia täynnä.

Aina se vain on jännä juttu, kuinka kamari vuosi meneekin niin nopeasti. Olen tänä vuonna toiminut treassia, rahastonhoitajana, samalla ollut monessa projektissa mukana. Kuten myös intohimoiset yritykset, josta muuten saimme palkinnon KUNKKuna (Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarina). Tuntui muuten aika hyvältä, että se panos jonka olet itse sijoittanut omasta elämästäni tähän oppimisjärjestöön on tuottanut monelaista tulosta, kuten palkinto Alue A:lta jossa tunnustetaan että olemme tehneet hyvää jälkeä. Rehellinen kun olen niin en tee mitään palkintojen tähden, vaan sen että pääsemme yhdessä tekemään hyviä juttuja. Uskon vahvasti ensi vuoden Suomi 100 teemaan, ”Yhdessä olemme enemmän”, ja se on se syy miksi minä investoin omaa aikaani tähän. Olen niin paljon oppinut tämän oppimisjärjestön kautta. Saanut rakkaita ystäviä ja sen myötä myös sellaisia yhteyksiä mitä en uskon muuten saavani näin helposti.

Minun.Tuusulan.Jarvi

Omalta osaltani vuosi tosiaan on ollut tapahtuma rikas, mutta niin se on ollut kamarinakin. Upeaa oli olla järjestämässä Grow With The Flow Vaalikokousta Alueelle A syyskuussa. Samalla me lanseerasimme meidän erittäin toimivan Mentorointiohjelmaamme. Päätimme että Nimeämme mentorointiohjelmamme Grow With The Flow:ksi. Se kuvaa niin hyvin mentoroinnin syvintä olemusta ja myös upeita mahdollisuuksia jota prosessin aikana tapahtuu. Grow With The Flow mentorointiohjelma alkaa helmikuun ensimmäinen päivä, haku on auki.

Syvin syy miksi halusin vielä kirjoittaa omasta puolestani ja kamarimme puolesta, vuoden viimeisimmän blogi tekstin on kiittää kuluneesta vuodesta. On ollut ihan mieletön tiimi jolla ollaan saatu aikaan paljon asioita. Tästä on jäänyt hyvä #kokeilukulttuuri fiilis.

Oli upeaa nähdä kuinka huikean moni innostui kamarista osallistumaan Joulupuu keräys- projektiin. Puhumattakaan siitä että kuinka huikea oli nähdä se antamisen halu, pitää hyvä kiertoon tunnelma lahjojen parissa. Saimme huimat 903 lahjaa kerättyä.  Nämä jaettiin Keravan sosiaalitoimen kautta heidän asiakasperheille toimitettavaksi sekä Tuusulan ja Keravan alueen lastenkodeille.

Erittäin ihanaa Joulua & Onnellista uutta vuotta 2017 kaikille!

Olkoon tuleva vuosi yhdessä tekemisen vuosi jossa pääsemme vaikuttamaan yhteiskuntaamme myönteisesti.

10464197_10152945091256462_5591181814786884150_n

Rauhaisin terveisin

Saija Salento

treas@kunkk.fi

You may also like...