Aurinkoista maaliskuuta kuninkaallinen jäsenistömme!

Keväinen polte rinnassamme on selvä merkki siitä, että on aika jättää talven pimeys taaksemme, nauttia pitenevistä päivistä ja tarttua tilaisuuksiin joita eteemme heitetään.

Tämä kevät tuo mukanaan upean mahdollisuuden lähteä kolmen maan risteykseen tapaamaan JCI:läisiä kaikkialta Euroopasta. Aamulla voit piipahtaa Saksassa maistamassa Bratwurstia, päivällä Ranskassa nauttimassa lasillisen viiniä ja illalla maistella sveitsiläistä suklaata JCI-ystäviesi kanssa.

Näihin mielikuviin ja näihin tunnelmiin!

LIO-kapteeninne
Sari

Eurooppakokous lähestyy!

Tänä vuonna JCI European Conference järjestetään Baselissa, Sveitsissä. Kokouksen ajankohta on 24-27.5.2017.
Voit liittyä Suomen delegaation Facebook-ryhmään osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/1113502192018530/?fref=nf

Eurooppakokouksen virallinen sivusto taas löytyy osoitteessa: https://www.ec2017basel.com/

Rekisteröintimaksut:
JCI-jäsenet 31.3.2017 asti 390€ ja 1.4.2017 alkaen 460€.

Ohjelmaa on tarjolla 21.5.2017 sunnuntaista alkaen. Kannattaa tutustua monipuoliseen tarjontaan, jotta saisi omasta EC kokemuksesta mahdollisimman paljon irti!

Nyt on hyvä aika alkaa suunnittelemaan reissuun lähtöä. Matkaan lähtijöitä voi tiedustella kamarimme oman Facebook sivuston kautta tai liittymällä JCI Finlandin Basel sivustoon kartoitat vielä enemmän matkaa suunnittelevia jiiceitä!

Viime vuoden EC Tampereelta jäi lukuisia hyviä muistoja ja upeita uusia kamari tuttavuuksia. WC Kanadassa verkostoituminen jatkui ja olen onnellinen siitä, että tuli lähdettyä maailmalle. Joten maailmanvalloitus jatkunee omalta osaltani ja lähden myös Baseliin! Lähde mukaan matkaan!

You may also like...