KUNKKun Hallitus 2017

KUNKKun Hallitus 2017

 

***

 

Marja Falenius, PRES 2017

Liityin Nuorkauppakamariin v.  2014. Loppusuoralla mennään, tokavika vuosi aluillaan, upea haasteita tuova pressavuosi edessä. Nuorkauppakamarissa olen siinä mukana olevien ihmisten vuoksi, saan kohtaamisista iloa & energiaa. Haluan myös ottaa kaiken irti jäljellä olevasta ajasta. Työssäni myyntipäällikkönä Krapilla vastaan uusasiakashankinnasta ja matkatoimistoasiakkaista. Olen huomannut, että nuorkauppakamarissa on loistavat mahdollisuudet verkottautua. Välillä on vaikea vetää viivaa työn ja vapaa-ajan välille, mutta jos on mukavaa ja viihdyt, onko sillä niin väliä?

 

***

 

 

Anne Salminen, Sihteeri & LOM

Ensimmäinen nuorkauppakamarivuosi menossa ja hallituksessa tuplarooli. Toimin hallituksessa sihteerinä ja vastaan KUNKKun tapahtumista. Tervetuloa kanssani kokouksiin, koulutuksiin, vappubrunssille ja rapujuhliin! Työssäni johdan helsinkiläisen metallipajan markkinointia ja myynnin ja henkilöstön kehittämistä.

 

 

 

***

 

Sari Heikkilä, Viestintä

JCI-toiminnan untuvikolle palapelin palaset alkavat vasta hiljalleen loksahtamaan paikoilleen. Ensimmäinen jäsen-, sekä hallitusvuoteni on juuri startannut ja tuonut mukanaan aivan uuden maailman. Mahtava Flow, koulutusmahdollisuudet ja verkostoituminen on Nuorkauppakamaritoimintaa parhaimmillaan ja innosti minutkin mukaan siihen. Toimin siviilissä liikennevirkailijana vastaten lentokoneiden tasapainolaskelmista, mutta hyppy tuntemattomaan odottaa kuukauden kuluttua siirtyessäni Sinisin siivin yläilmoihin.

***

 

Katja Makkonen, Rahastonhoitaja & IPP

Viimeistä vuotta viedään ja tänä vuonna tarkoitus jatkaa aktiivisesti tekemällä ja mukana menossa. Edellisen vuoden puheenjohtajan roolin lisäksi rahastonhoitajana oppimassa mm. kirjanpitoa. A alueen viestintätiimissä olen myös mukana vastaamassa Instagram ja Twitter viestinnästä. Parasta nuorkauppakamarin toiminnassa on ollut mielestäni mahdollisuudet oppia uutta ja tutustua kamarilaisiin myös oman kamarin ulkopuolella.

 

 

 

***

Ari Tanninen, IND

Viimeinen kamarivuosi edessä ja tarkoituksena kouluttaa niin maan perusteellisesti. Arkipäivisin puuhaan ohjelmistoalalla tuotteiden kehittämisen parissa ja iltaisin perheen kanssa. Koulutukseltani olen sekä insinööri että tradenomi, enkä vielä tiedä, mikä haluaisin isona olla.

Nuorkauppakamarissa parasta on energia! Asioita voi tehdä hauskassa ilmapiirissä ilman nillitystä ja mokaaminenkin on sallittua. Plus tietenkin mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä kouluttajana, ja tavata huimia tyyppejä.

 

 

***

cv12Saija Salento, WEB,

Kamari on äärimmäisen antoisa paikka moninaisiin kokemuksiin, sekä saa tutustua uusiin ihmisiin. Olen aina ollut erittäin sosiaalinen ja innokas organisoimaan uusia tapahtumia. On ilo tehdä loistavalla porukalla huikeaa yhteistyötä uusien asioiden luomiseksi. Minulla on ollut aina suuri halu kehittää ja löytää se oma väylä sen tekemiseen ja nuorkauppakamarissa saa laittaa itsensä kunnolla likoon.

 

 

 

***

Hanne Nuutinen kunkk2016 DP

Hanne Nuutinen

***

Juha Mäntynen,

Mukana menossa jo kolmatta vuotta ja ainakin saman verran vielä JCI-vuosia jäljellä. Olen viehättynyt nuorkauppakamarilaisten energiasta, innosta ja draivista – uutta kohti! Tänäkin vuonna toivon tutustuvani moniin huipputyyppeihin ja oppivan jotain uutta. Olen liiketoimintajohtajana asiantuntijayrityksessä, josta tuon mukanani systemaattista ajattelua ja toimivia työskentelytapoja, inspiroivaa leadershippiä unohtamatta! Yhdessä teemme huikean JCI 2017 vuoden. Toivottavasti olet kanssani.

***

 

Roope Syvälahti

Ammattimainen verkostoituja, joka lähtee rohkeasti mukaan kaikkeen missä voi tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uutta. Tämä entinen alue- ja kehitysjohtaja on kykenevä myös nopeisiin päätöksiin, esimerkkinä muutto 5 minuutin harkinnan jälkeen toiselle puolelle maapalloa ryhtyäkseen yrittäjäksi maassa, jossa ei ollut käynytkään. Ai miksi? No miksi ei? Työssään hän auttaa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksiä digitalisaation hyödyntämisessä ja kommunikaation parantamisessa.