Kouluttajakoulutus

Kouluttajaksi?

Nuorkauppakamarin kouluttajajoukkoon voi ilmoittautua kuka tahansa kouluttamisesta kiinnostunut nuorkauppakamarilainen. Kouluttajaverkoston jäsenen ei tarvitse olla ammattikouluttaja.

Kouluttajaputkella tarkoitetaan kehityskaarta kouluttajana kasvamisessa.

Mistä koulutusputki alkaa?

START: Tutustuttaa koejäseniä nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Keski-Uudenmaan nuorkauppakamarilaiset ovat perinteisesti osallistuneet Forssan START-koulutuksen, samalla tutustuen muihin JC-uraansa aloitteleviin kamarilaisiin.

TRAIN: Koulutus johdattaa Learning Instituten koulutusputkeen ja antaa esimakua Presenter ja Trainer -koulutuksesta. Train on tarkoitettu kamarilaiselle, joka on kouluttanut vähän tai ei ollenkaan, mutta innostus on kova. Koulutus sisältää aikuisoppimisen perusperiaatteita ja oppeja, käytännön harjoituksia ja vauhdikasta kanssakäymistä. Train-koulutuksia järjestetään pääsääntöisesti konferenssien yhteydessä.

PRESENTER, TRAINER JA DESIGNER: opit käytännön ja teorian kautta aikuisoppimisen ja -kouluttamisen periaatteita. Presenter esitystaidon kurssi kehittää esitystaitojasi ja itseluottamustasi. Trainer on koulutusten suunnittelu ja esityskurssi. Siinä yhdistyy uusimmat opetus menetelmät ja metodit ja se on ensimmäisen tason kouluttajakoulutus JCI kouluttajille. Designer on koulutus, jossa osallistujat, jotka ovat jo kokeneita koulutuksien esittäjiä,oppivat tekemään, luomaan ja kehittämään koulutuksia.